OM OSS

”Quality Is Our Responsibility”

Om oss

Klicka på gröna plusknappen till höger för att läsa om oss.

Image

Tracon Engineering Consulting Group AB med arbetsnamnet Tracon bildades 2017. Vi är tre gamla kollegor med blandad bakgrund men samma synsätt på arbetslivet. Tillsammans med ett tiotal anställda strävar vi efter att lyfta kvalitén för vår bransch. Tanken med företaget från början var/är att göra skillnad, vara med och bidra. Miljön är en av sakerna som vi vill bry oss om för våra barns skull och vi vill bidra till ett hållbart resande. Vi vill också få till en trevlig och utvecklande miljö för bolaget och våra anställda, det är några av sakerna till varför vi startade bolaget.

Vår affärsidé är att föregå kundernas behov. Med fokus på hög kompetens och snabb service ska vi erbjuda kunderna de bästa lösningarna.

- Tracon´s kunder ska alltid känna sig nöjda efter att ha anlitat oss.

- Våra medarbetare ska alltid känna sig stolta att arbeta hos oss.

Vår PR är bra utförda arbeten, man är inte bättre än sitt senaste jobb.

Företaget Tracon kännetecknas av personligt bemötande med ett starkt personalfokus. Vi utgår från parollen att alla är viktiga. Det gäller både våra kunder, våra anställda och andra intressenter. Vi känner stolthet över det vi gör, helt enkelt för att när man gör något bra ska man vara stolt över det. Vi ser det som en naturlig del i vårt kvalitetsarbete.

Våra kunder återfinns idag inom produktområdena spårfordon och flygteknik. Vi är verksamma genom hela produktionskedjan.

TRACON:

Team value, vi värderar medarbetare

Reliable, vi är pålitliga

Accountability, vi är ansvarstagande

Commitment, vi är engagerade & håller vad vi lovar

Opportunity, vi skapar möjligheter

Nitency, vi ar benägna att anstränga oss for bättre kvalitet

Som en del av Tracon Group så är våran främsta uppgift att hjälpa kunden att nå sina mål.

Vi har varit i branschen länge och vill bli utmanade att bevisa vår kunskap. Vi vill säkerställa tillgång av trafikvärdiga fordon för ett hållbart resande. Transportbranschen har en viktig samhällsfunktion för vår miljö och ekonomi.
• Vi bryr oss om alla olika människor och den roll arbetet har i deras liv. Vi respekterar våra anställda som individer, litar på dem, stödjer dem och försöker ge dem möjlighet att förverkliga sina mål i livet. (Experis)

• Vi delar alla med oss av vår kunskap, expertis och våra resurser. Vi lyssnar aktivt och använder den informationen för att förbättra våra erbjudanden, våra tjänster och våra relationer. (Experis)

• Innovation (uppfinningsrika) i arbetslivet. Vi vågar vara innovativa, vara pionjärer och utvecklas. Vi utmanar hela tiden för att finna nya och bättre lösningar. En konsultchef som alltid finns tillgänglig för personal och kund. (Experis)

Vår vision

Klicka på gröna plusknappen till höger för att läsa om vår vision.

Image

Tracon AB ska genom välutbildad personal leverera enligt kundernas förväntningar genom professionell inställning och utmärkt kvalitet och inom satta tidsramar. Vi vill överträffa kundernas förväntningar.

• Ständigt utveckla personal

• Vi sätter mål och visioner tillsammans

• Vi satsar på kvalitet över kvantitet

• Krävs en enorm insats för att VI TILLSAMMANS skall lyckas

Vi på Tracon vill växa tillsammans med vår personal och våra kunder.

Våra mål

Klicka på gröna plusknappen till höger för att läsa om våra mål.

Image

Vi har som mål att bilda ett Team som litar på varandra och har kul i en utvecklande miljö. Vi vill att varje medarbetare utvecklas efter sina egna satta mål och blir så professionell som möjligt. Kunden skall känna att de kan lita på oss och veta att projektet är i trygga händer.

• Vi vill få större projekt där vi kan få möjligheten att verkligen visa Tracon's ansvarstagande och know-how.
• Vi behöver TILLSAMMANS jobba hårt varje dag med att leverera tjänster med toppkvalitet till våra kunder.

Vid målsättning tillsammans med våra anställda så använder oss av konceptet SMART, de skall vara Specifika, Mätbara, uppnåeliga (Attainable), Realistiska och aktuella (Timely).

Image
Image

UC-Score

Image
Bild
Image

Hitta oss

Sigurdsgatan 23
721 30
Västerås